Project Description

Scherm en geluid voor openluchtcinema’s

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Breng mensen samen

Niets gezelliger dan op een zomeravond met een hele groep vrienden of dorpsgenoten je nestelen voor een goede film. Om ervoor te zorgen dat je hele gezelschap de film goed kan volgen, is het een noodzaak om een goede geluids- en beeldinstallatie te voorzien die groot en professioneel genoeg is voor de grootte van je groep. LEDify helpt je graag verder met een oplossing op maat, die enerzijds past in jouw setting en budget, en anderzijds ervoor zorgt dat jij als organisator je geen zorgen hoeft te maken over beeld en geluid.

CONTACTEER ONS

Groot, groter, grootse beeldervaring

Een film bekijken op groot scherm geeft nog altijd een hele andere beleving dan thuis van achter je eigen televisietoestel. De effecten, kleuren en emoties komen veel beter tot hun recht op een scherm van pakweg 7 meter bij 4 meter dan op een klein toestel. Gun je gezelschap dan ook een onvergetelijke kijkervaring met een LED scherm waar je kan op rekenen. Wij voorzien graag de oplossing die voor jullie als bedrijf of organisatie werkt!

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Meer inspiratie nodig?

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)

  VRAAG NAAR ONS AANBOD!