Project Description

Transparante LED wall als marketingtool

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Uitblinken met LED wall

Het Lucerna College in Antwerpen verhuisde in 2018 naar een nieuwe locatie. De school bevindt zich momenteel in een modern complex aan het kanaal. Om meer studenten aan te trekken, heeft het college onze transparante LED wall ingeschakeld. Door de innovatieve look van ons scherm en de moderniteit van het gebouw, werd het college in een stijlvol jasje gegoten. Onze LED wall werd dus prompt ingeschakeld als efficiënte marketingtool.

CONTACTEER ONS

Een krachtige communicatietool

Het Lucerna College wil er met kop en schouders bovenuit steken wat innovatie betreft. Ze schakelden LEDify in om een totaaloplossing aan te bieden. Tussen ons uitgebreid aanbod sprong de transparante LED wall meteen in het oog. De heldere, duidelijke kwaliteit van het scherm en de strakke omkadering zorgen voor een futuristisch karakter. Het LEDify team kreeg alsook de vrijheid om de installatie van het scherm naar zijn hand te zetten. Deze factoren hebben ervoor gezorgd dat het college een stap vooruit denkt en zich zo onderscheid van andere scholen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Meer inspiratie nodig?

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)

  VRAAG NAAR ONS AANBOD!